Konu: Bir zamanlar Ares 04.01.2005 Paz Haz. 27, 2010 6:31 pm
Adı bende saklı eski bi forum sitesinde dolaşırken çok ama çok eski sayfalara gittim. Eskinin noobları,şimdilerin efendileri, belkide çoğu yok veyahut eski nicklerini bile hatırlamayıp başka nicklerle tekrar tekrar devam edenler... w00tabulous,TnT,nGage,İmmortalMoment,PressOk gibi akla gelmeyen birçok eski clan Bobert,Nychris,PerpetousDreamer,SoulSlayer,LordMoz art,0000000,F9DeviL, ::Zuxxy::,Yusuke, Yurke... gibi nice eski oyuncuları andım bir an..
Resimdede göreceğiniz gibi ozamanlar Haunga kesmek para kasmak gibi şimdinin ezik tabirleri, bizi bu tarihe getirdi. Asıl büyükler işte ozamanları tadanlardır ve şimdi nerdeler bilinmez ama ozamanları yaşayıpta eskilere dönen ve keşke hep ezik kalsaydım diye iç geçiren ben gibi birileri varmı acaba? 3-4 senedir oynamıyorum topluca charlarımız k2network tarafından alındı ve birdaha başlamadık çok keyif aldık ozamanlar umarım sizde keyif almaya devam ediyorsunuzdur..
not:İnsan bunun için iç geçirirmi demeyin. Tarihi seven bir işi olarak eskiler herzaman beni hüzünlendirir..